Lån opp til 600.000 kr.

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Hvordan virker det

Du taster inn dine opplysninger

Dine opplysninger blir brukt til å formidle aktuelle partnere nå og i fremtiden.

Sök etter det beste lånet

Gjennom våre partnere kan du søke, sammenligne tilbud og finne de beste mulighetene for deg.

Helt uforpliktende

Denne tjenesten inklusive innhenting av lånetilbud via våre partnere er helt uforpliktende og gratis. 

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Gjennom våre partnere kan Swiftbanker hjelpe deg med å sammenligne lånemuligheter

nathan-dumlao-4_mJ1TbMK8A-unsplash-1-scaled.jpg

Vi hjelper deg underveis!

Hos Swiftbanker har vi samarbeid med flere av de beste formidlerne av lånetilbud i Norge. Gjennom vår portal får du tilgang til flere av de største låneagentene i Norge, og ved å sende inn èn søknad hos en av de vil du få sjekket dine muligheter til å få lån hos 15 -20 banker i Norge.

Vi tror denne muligheten til å sammenligne tilbud er svært viktig for å sikre at du får best mulig tilbud. Det er også en enkel og oversiktlig måte å få presentert tilbudene på.

Å benytte denne muligheten til å innhente ulike tilbud er helt uforpliktende og kostnadsfritt. Når du registrer deg hos oss vil vi følge deg opp og presentere nye partnere om det har kommet nye til i mellomtiden. Du kan når som helst melde deg av denne tjenesten.

Tilslutt når du har mottatt flere tilbud er det likevel du selv som bestemmer om du ønsker å takke ja til det tilbudet som  var best for deg – Lykke til i jakten!

fordele ved sms lån

Finn lånet hos Swiftbanker

Lån er noe alle trenger en gang i deres liv. Det er naturlig, og det gjelder å finne lånet som gir deg mest mulig penger, til de aller beste vilkårene. Det finner du her hos Swiftbanker, uansett om det er lån på dagen, refinansiering og samle smålån, eller generelle forbrukslån. Du finner alt hos oss, og du får en enkel prosess opp mot din søknad.
Trenger du penger, uansett om det er 5000 kroner, eller om det er 600 000 kroner, så kan Swiftbanker hjelpe deg. Husk, Swiftbanker er ikke en lånetilbyder, men vi er en sammenligningstjeneste, så du kan forvente å finne de beste lånealternativene tilgjengelig på markedet akkurat for deg.

Hjelp for lån på dagen

Ofte er det sånn at det haster med å få penger. Det kan hende det er en krise, eller så kan det hende at du virkelig har lyst på noe, men du har akkurat ikke råd. Da er det fort gjort at man søker lån på dagen. Det som er greia i Norge, er det at man som oftest ikke kan få lån på dagen.

Ikke for at låntilbyderne ikke vil gi deg det, men på grunn av norsk lovverk. Lovverket krever at det blir foretatt en kredittsjekk på dine vegne, for å se om du kvalifiserer til lån eller ikke. Om alt av dokumenter er på plass og du har søkt på et gunstig tidspunkt på dagen, så kan det gå rimelig fort.

Men det er altså ikke det samme som at vi kan garantere lån på dagen. Så fort som mulig er kanskje en bedre definisjon. Det at det foretas en kredittsjekk betyr ikke at du må stille med sikkerhet, for denne typen av lån krever som oftest ikke det. Men det krever at du har en god nok kredittverdighet for å få innfritt en lånesøknad.

Det samme gjelder SMS-lån

SMS-lån og lån på dagen brukes litt om hverandre, men det er stort sett det samme. Men prinsippet for SMS-lån er det samme som det er for lån på dagen. Det må foretas en kredittsjekk først, og det gjelder alle andre lånetyper vi har hos SwiftBanker. Det er noe staten har bestemt, og som vi må innrette oss etter.

Refinansiering og samling av lån

Dette er en lånetype som er særlig populær, og med god grunn. Om du bestemmer deg for et slikt type lån så er det store sjanser for at du får mye lavere rente, lavere utgifter på lånene dine, og en mye mer ryddig økonomisk hverdag. Det er det definitivt verdt å sjekke ut, og for å se hvor godt det faktisk kan passe deg.

Det er flere ulike fordeler når man samler lån. Har du flere smålån som du betaler av så føles det kanskje ikke så farlig. Det er tross alt bare noen hundre kroner her, eller en tusenlapp der. Men det er noe som samler seg opp veldig fort, og som gjør det dyrt for deg. Ikke bare for at totalsummen du betaler er høy, men spesielt fordi du da betaler rente på alle smålånene dine.

mikrolån
Lån penger

Med en refinansiering så fokuserer du kun på tilbakebetaling av kun en lånesum, og det er bare en rente. Det er vanskelig å overdrive hvor mye billigere akkurat det kan bli for deg i måneden, og hvor mye raskere du kan betale tilbake det du skylder. For vi vet, det kan virke litt ironisk at man tar et lån for å betale sine andre lån, men om det er med bedre vilkår, og billigere, så er det vel noe man bør ta en titt på?

Og det er jo akkurat det vi her hos Swiftbanker hjelper deg med. For vi gjør det enklere å finne de låntilbyderne som gir deg de beste vilkårene. Som gjør det enklere for deg å gå tilbake til en tryggere økonomisk hverdag. For det er ofte de små, nesten usynlige utgiftene, som virkelig kan gjøre stor skade.

Også mulig å refinansiere boliglån

Dette er nok et alternativ for de som trenger mer penger. For kanskje er det sånn at du har et eldre boliglån fra en bank som ikke er villig til å forhandle om vilkårene? Grunnen til at du kanskje ønsker å gjøre det er at banken hvor du har lånet nå ikke vil gi deg en ny rente eller som ikke kan forandre på vilkårene på grunn av den opprinnelige kontrakten. Det er noe som kan være spesielt irriterende om du ser at den samme banken tilbyr boliglån med bedre fordeler i dag, men du kan ikke forandre på ditt opprinnelige boliglån på grunn av kontrakten.

Med en refinansieringsplan med hjelp fra Swiftbanker kan du bare betale tilbake lånet i sin helhet, og starte med en helt ny periode og plan. Og det er jo det som er greia når du bruker vår tjeneste, i at vi hjelper deg med å finne banken som er villig til å gi deg de beste vilkårene. Det er kanskje ikke alle som er interesserte i å hjelpe deg med en refinansiering, men tilbud kommer du til å få, så er det opp til deg å velge om du vil akseptere eller ikke.

Det er greit å ha slike alternativ, så kan man deretter selv velge hva man vil gjøre!

Forbrukslån hos Swiftbanker

Den kanskje aller mest populære lånetypen er nok forbrukslån. Det er lån som man tar når man kanskje vil kjøpe seg en ny TV, eller når det føles passende med en ferie, som man trenger litt ekstra penger til. For mange er det bare det å ha litt mer penger å rutte med en god nok grunn til forbrukslån, og hos Swiftbanker hjelper vi deg med å finne de beste tilbudene mulige for akkurat din situasjon.

Og det er viktig å være klar over kostnadene, og at banken du eventuelt får innvilget lånesøknad hos forventer betimelig tilbakebetaling, og alt skal skje slik dere har blitt enige om. Når det gjelder kostnadene, så kan det se ut som noe som dette: Du vil kanskje starte et renoveringsprosjekt hjemme, men har ikke pengene som kreves for å male stua på nytt akkurat nå. Da bruker du Swiftbankers tjenester for å finne det beste tilbudet om du vil ha forbrukslån. Vi sender da ditt tilbud videre til våre partnere, hvor du deretter får svar fra 3 forskjellige låntilbydere, som alle har sine egne forlag og hvor alt blir presentert tydelig for deg. Generelt har forbrukslån har en nominell rente på mellom 6,39% og opp til 21,95%, og en effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Hvis du for eksempel låner 150.000 kroner med en løpetid på 10 år og en effektiv rente på 13,2 %, blir kostnadene på lånet 112.573 kroner. Totalt blir det dermed 262.573 kroner.

Som du ser så koster det en del å ta et forbrukslån, og det er derfor vi nevner at du må avveie din egen situasjon og hvorvidt du har råd til å ta et lån i det hele tatt. Det er i hvert fall greit å tenke over, og se an behovet ditt også, hvorvidt det er helt avgjørende at du tar deg lån i utgangspunktet.

Å vite om smålån

Smålån er i essens det samme som forbrukslån, bare at det er snakk om mindre summer, derav navnet. Men som sagt, prinsippet rundt det er det samme som ovenfornevnte eksempel angående smålån. Når du søker spesifikt om smålån så er det begrenset hvor mye du kan låne, hvor lang tilbakebetalingstid du har, og hvordan vilkårene ser ut.

Det er noe som naturligvis forklares på forhånd før du eventuelt signerer en avtale, men det er greit å ha en viss kunnskap om det i forkant. Men smålån er fortsatt veldig populært. For da det er snakk om små summer, relativt sett, så er det også noe som innebærer mindre risiko for deg som tar lån. Et smålån gir deg også muligheten til å få orden på visse situasjoner i livet som kanskje ikke krever enorme pengesummer.

Hva du bør tenke på

Husk at et smålån blir kategorisert under forbrukslån, og det er dermed andre «spilleregler» enn om du søker refinansiering eller lån til bolig. Da kan altså renten bli høyere enn du kanskje regnet med. Det er dog noe du bør være obs på før du søker, og det skal stå klart og tydelig i vilkårene hva som forventes av deg som låntager. Det gjelder tiden for tilbakebetaling, renten, gebyr og eventuelle avgifter. For å si det sånn: du skal ikke bli lurt eller narret til å skrive under på noe som du i utgangspunktet ikke har blitt informert om.

Men husk at når du tar et lån så er det alltid ditt ansvar, uansett. Du må alltid passe på at du klarer faktisk å betale det tilbake, selv om det er snakk om relativt små summer som når det kommer til smålån.

La Swiftbanker hjelpe

Vi er her for deg, for å hjelpe deg med å finne det beste lånet mulig for deg og din situasjon, så velkommen til SwiftBanker!

Våre samarbeidspartnere

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere