fbpx

Lån penger - opptil
600 000 kr

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Lån penger på dagen

Noen ganger trenger man å låne penger. Det er ikke veldig overraskende, og det har vært en del av menneskeheten gjennom hele vår historie. Det å låne penger har en ekstremt lang historie, og det er flere ulike grunner til at man søker om lån. De aller fleste av oss trenger å få et lån, og så kan Swiftbanker hjelpe deg med å finne lånealternativene i markedet. Vi er en side som sammenligner lånetilbud fra forskjellige långivere og banker på nettet, hvor du deretter bestemmer deg for hvorvidt du vil akseptere noen av lånetilbudene eller ikke.

I utgangspunktet kan alle bruke tjenesten vår, men det er til syvende og sist långiverne som bestemmer om du oppfyller vilkårene deres, og om du kvalifiserer for lån via dem. Det å søke lån via online låntilbydere slik de vi jobber med har dog ofte færre vilkår enn om du søker hos en vanlig bank. Det er noe å tenke på når du vil velge hvor du skal søke lån.

fordele ved sms lån

Hvor mye kan jeg få?

Du kan få opp til 500 000 kroner, noe som er den høyeste summen tillat å låne ut, og det laveste man kan låne er 5000 kroner. Det er summer som er bestemt av loven, og det er altså ikke mulig å gå utenom dette.

Deretter avhenger det på hva du vil låne til. Det finnes veldig mange ulike typer av lån, og det hele varierer på hva du har behov for. Innenfor disse rammene er det dog stor frihet i hvor mye du kan søke og hva som blir akseptert. Trenger du for eksempel 61 500 kroner for en ny bil eller lignende, så kan du søke om akkurat den summen. Du behøver ikke å gå over eller komme under. Du sender en søknad om akkurat det du vil ha.

Husk at dette er penger som i realiteten ikke er dine. Dette er et lån, så det kommer naturligvis et rimelig krav om at du skal betale det tilbake. Uansett hva slags vilkår du og långiveren har blitt enige om til slutt.

Bør man alltid velge det som er billigst? Eller det som gir mest penger?

Selv om det er mange aspekter ved et lånetilbud som er identiske så er det fortsatt visse aspekter som er vidt forskjellige fra en långiver til en annen. Du bør ikke bare gå etter det som blir presentert som billigst. Det man alltid skal gjøre, uansett hva slags lån man søker, er å se nøye gjennom vilkårene i avtalen.

Om du for eksempel velger det billigste lånet på papiret så kan det hende at det er vilkår du ikke så nøye på i avtalen. Det er viktig å ha en god tilbakebetalingsplan, altså at du betaler så raskt som mulig. Gjør du det så blir det bedre vilkår for deg, rent automatisk sett.

Og det er heller ikke sånn at du absolutt bør låne der du får mest penger. Igjen handler det om vilkårene, hvordan de korrelerer med det du har råd til, og hvor mye rente som långiveren krever. Det kan koste mer enn det smaker med et lån, og det er noe man må være klar over. Er du det, så går det nok bra, og det er alltid mulig å prate med långiveren og komme i en dialog om hvordan man kan løse en eventuell situasjon.

Dette avhenger til en viss grad på hva slags type lån det er du søker. Om det er refinansiering så er det spesifikke vilkår knyttet til det, og hvor pengene skal gå. Som du kan se av våre andre kategorier så har vi egne sider for boliglån, lån til bil og annet. Så det er en stor variasjon i det du kan låne, og hos oss du kan finne lånealternativer for lån med lav rente.

Det er jo det som ofte er det store ankepunktet hos mange, at renten er for høy. Ved å søke etter lånemuligheter gjennom oss så kan du selv prate direkte med långiverne og se hva de er villige til å gjøre. Vit dog at renten varierer avhengig på hva du vil søke for, og hvor lang tilbakebetalingstid du vil ha. Det er noe som blir klargjort før alt blir skrevet under på, så det er ingenting som vil komme som en overraskelse på deg, noe som er veldig viktig for vår del også. Vi vil at du skal stole på oss som en side, og du kan egentlig søke etter akkurat det du vil. Vår tjeneste er kostnadsfri og helt uforpliktende.

Det kommer helt an på hva du skal søke til. Husk at du i visse tilfeller, og ved visse lånetilbud, skal fortelle om hva du søker lån til. Det er fordi visse lånetyper har bedre vilkår eller renter enn andre, så lånetilbyderne vil være sikre på at de tilbyr deg riktig variant av lån. Men generelt, og oftere enn du tror, så kan du bare søke lån uten å oppgi noen grunn.

Som sagt, det er jo helt normalt å søke om lån, og det skal ikke føles som noe ekstremt vanskelig. Så kan det jo også hende at det er personlige årsaker til at du vil låne, og som du ikke vil dele med noen andre? Tro det eller ei, men det finnes det forståelse for blant långiverne. Akkurat det gir deg litt mer frihet, så kan du søke uten at du føler noen dømmer deg for hva du driver med. Det er akkurat den holdningen som mange har fått fra de mer tradisjonelle bankene, og som har gjort dem uattraktive for mange samtidig.

Man bør ha akkurat så mye som det man kan klare å betale tilbake. Du bør aldri låne mer enn det du har råd til å betale tilbake. For dette med renter og lignende kan fort balle på seg, og realiteten kan fort bli en annen enn den du forventet når du først søkte om lån.

For de fleste långiverne gir deg det su søker om, i de fleste tilfeller. Fordi for mange av lånetypene så trenger du ikke å oppgi sikkerhet eller noe sånt når du søker. Men det er en side av saken. Den andre er din faktiske økonomi og hva du har råd til. Litt handler det også om hva slags lån du søker. For avhengig av det så kan dine vilkår og renten variere stort, og det kan bli enklere, eller vanskeligere, å betale tilbake på grunn av det.

Det er for eksempel alltid best å kunne betale tilbake lånet så fort som mulig. Det koster litt mer på kort sikt, men på lang sikt så kan det spare deg veldig mye penger. Men det er det ikke alle som er kapable til, så du bør aldri akseptere vilkår du ikke finner akseptable. Du betaler over lenger tid på lånet, og gebyrene vil også øke samtidig. Det er jo blant annet derfor vi er her. For hos Swiftbanker kan du finne lånealternativer fra noen av de mest ansvarlige og beste låntilbyderne på nett, så har du en mye bedre prosess å gå igjennom når det kommer til aspekter som vilkår og lignende.

Pass på at lånet og ditt forhold til det er ansvarlig

Som nevnt ovenfor så er det ofte lån med høy rente som kan være veldig vanskelig å betale tilbake. Derfor bør du alltid passe på å få lån med lav rente, eller i det minste så lav rente som mulig. Og er det for eksempel sånn at du får litt penger en gang, så anbefaler vi at du tar en del av den summen for å betale tilbake noe av lånet. Da vil rentekostnadene synke, noe du da i tur vil tjene på.

En annen ting er at du alltid må betale regningene i tide. Du bør aldri la en regning gå forbi siste dato, for gebyrene og avgiftene kan bli veldig høye. Om du unngår å betale regningene i tide for mange ganger kan det hende at banken du har lånt hos ønsker å gjøre en forandring på vilkårene, som for eksempel å høyne renten. Det er vel noe du gjerne ønsker å unngå.

Man tar jo et lån enten for å ordne noe nytt i livet, som en bil, ferie eller noe annet for moro skyld. Eller kanskje for andre situasjoner i ens liv. Da bør man forsøke å unngå at også et lån fra en långiver på nett blir en for stor byrde for deg og din økonomi.

Få de beste lånene med de beste vilkårene

Hos Swiftbanker jobber vi kun med respektable lånetilbydere og banker som ønsker å være seriøse i markedet. Det er noe vi er veldig opptatte av, og som vi ønsker å reflektere hos samarbeidspartnerne våre. Derfor er det så mye forskjellig informasjon som du kan få hos oss, slik at du har en bedre forutsetning før du i det hele tatt har fullført en lånesøknad. Da vet du hva du kan forvente i markedet, og du får en oversikt over de respektive bankenes vilkår. Du kan også lese om hva deres spekter er i forhold til hvor mye de kan låne deg, og hvordan deres renter vanligvis ser ut.

Vi jobber ikke med noen banker som skjuler informasjon, og som legger til ekstra kostnader etter at en kontrakt er skrevet under på. Det er noe som er ulovlig uansett, så det skal du definitivt ikke oppleve. Men det er alltid greit å sjekke kontrakten både to og tre ganger ekstra før du skriver under. Da er du ikke i tvil om hva som forventes fra deg, og hvor raskt du eventuelt kan betale tilbake lånet.

Må man ha egenkapital?

Det avhenger på hva slags lån du er ute etter. Er det boliglån så er det vanlig at du må ha kapital stående på bok for å få lån. Det varierer som sagt, for ved andre lån, som forbrukslån, så trenger du kun en viss inntekt. Men dette er noe som blir forklart grundig når du søker lån, avhengig på hva du vil ha. Det er klart, jo mer penger du har, desto bedre er det, i enhver lånesituasjon, men det varierer på kravene altså.

Relaterte Artikler

Hvordan vi hjelper deg

Vi er veldig opptatte av at du skal bli behandlet på en god måte. Det inkluderer at vi vil at vilkårene skal være rettferdige og at det skal være en fornuftig tilbakebetalingsplan. Vi ønsker ikke å jobbe med en bank som oppfører seg på en måte vi ikke kan akseptere. Når du bruker Swiftbankers tjeneste får du 3 lånealternativer med et tilbud fra tre ulike tilbydere, så kan du selv bestemme hva du vil akseptere, om noen av dem.

Det gjør det lettere for deg å vite hva som er tilgjengelig og få en oversikt. For det kan føles veldig vanskelig til tider, men hos oss kan du få litt klarhet. På den måten kan du lettere sammenligne de forskjellige tilbudene og finne det aller beste tilbudet for deg. Hos Swiftbanker kan du få en nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %, og en effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Hvis du for eksempel låner 150 000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%, ligger kostnaden på 112 573 kroner. Lånet blir altså totalt på 262.573.

Som oftest er minimumsgrensen på et forbrukslån på 10 000 kroner, men du har også mulighet til å søke for 5000. Det hele avhenger på hva du er ute etter. Og du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss om det er sånn at du har spørsmål, eller om du trenger ytterligere veiledning.

Det å ta et lån, uansett sum, er et stort ansvar. Pass på at du har mulighet til å betale tilbake, og at du ikke låner for mye. Pass også på at det er lån med lav rente du har, i hvert fall i forhold til det du har råd til. Så går det nok bra.

Velkommen til Swiftbanker, og la oss hjelpe deg med din økonomiske fremtid.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere