fbpx

Lån 30.000 kr.

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Hva man bør tenke på

Et lån i denne størrelsesordenen er som oftest definert som et forbrukslån, og et forbrukslån i Norge kommer med en rekke forskjellige betingelser, krav og vilkår som du bør vite om. Dette er en type lån som er veldig populær, og hos Swiftbanker får du all informasjon du trenger, samtidig som at du kan bruk tjenesten vår for å finne de beste lånealternativene for lån på 30 000 som finnes på nettet. Enten du låner for fornøyelse eller om du låner fordi du har andre økonomiske problemer du vil ta hånd om, så kan Swiftbanker hjelpe deg videre.

Det er mye forskjellig å vite, og det er kanskje også greit å kunne få bekreftet at visse myter som finnes rundt lån faktisk ikke sanne. Swiftbanker er en seriøs side, og vi ønsker at du skal være trygg og sikker når du bruker oss.

Et lån av denne typen er ofte det man kaller for SMS lån for 30 000 kroner. Og det er jo greit nok, men i Norge så er det faktisk ikke mulig med SMS lån slik det var en gang. Du kan altså ikke få lån på dagen lenger, heller ikke for det som er en relativt beskjeden sum, tross alt, på 30 000 kroner. Så om det er sånn at du trenger penger så er det noe vi anbefaler at du planlegger godt i forkant, gjør deg klar for selve prosessen og tar det derfra.

Bankene vil jo svare så raskt som mulig, og sette i gang med nedbetalingene, men det er noe som ikke alltid er mulig, så raskt som det ønskes i hvert fall.

Hvordan låner man

Du finner ut hvordan du låner ved å bare gjøre det. Selve prosessen gjør du hos oss, hvor du fyller inn hvor mye du er ute etter å søke, skriver inn personlige opplysninger og så tar det derfra. Du får da svar, og spørsmål om hva slags lån du vil ha. For det er mye forskjellig man kan låne til og avhengig på det, så kan det være at du også må fortelle bankene hva du skal bruke pengene på. Men ikke når det kommer til lån til 30 000 kroner.

Prosessen hos Swiftbanker tar deg ikke altfor lang tid og du kan forvente deg svar relativt raskt. Men som nevnt ovenfor, det er veldig usannsynlig at du får utbetalt et lån på samme dag på grunn av hvordan reguleringene ser ut, men du kan jo håpe!

La Swiftbanker hjelpe deg

Om du velger å bruke vår tjeneste for å finne lånealternativer er helt uforpliktende og koster ingenting. Når du har registrert deg gjennom vår portal, kan du søke om lånet hos våre samarbeidspartnere. Vi vil ikke at du skal betale bare for å finne de riktige lånealternativene, når du sannsynligvis trenger penger. Det er vel tross alt en grunn til at du søker lån i utgangspunktet. Hos oss skal du føle deg 100% sikker på at du blir behandlet godt og sikkert, og at du er i trygge hender. For det er ingen tvil om at det å søke lån kan ofte føles som en usikker ting å gjøre, men hos oss, og med vår partner vi jobber med, får du klare betingelser og en tydelig avtale.

Det skal ikke være noen skjulte avgifter eller lignende, og du skal naturligvis bare betale for det som er i avtalen mellom deg og banken, og som du har skrevet under på, elektronisk med BankID. Vi jobber derfor kun med seriøse banker og långivere, og det er noe vi setter vårt rykte på at skal foregå på en skikkelig og redelig måte.

Hva kan man bruke pengene på?

Kort sagt, så kan du bruke pengene på hva du vil.

Det er ikke lagt noen restriksjoner på selve bruken, og det er fordi du ikke stiller noen sikkerhet ved lånet. Sikkerhet ved et lån er om du for eksempel stiller til pant din bolig eller personlige eiendeler, men for et forbrukslån i Norge så behøver du faktisk ikke det. Det gjør at du kan låne penger med et utgangspunkt om at du vil bruke det på en ferie, men bestemmer deg heller for å kjøpe en ny TV. Valget er ditt, og det er absolutt ingen som spør deg eller som interesserer seg. Så lenge du ikke bruker pengene for noe som bryter norsk lov, da blir det raskt spørsmål ut av det.

Vurder å bruke lånet på refinansiering

Om du har flere smålån, eller om du du har eksisterende gjeld, så er refinansiering en god ide. Ved å gjøre det, så innfrir du alle dine smålån hvis du bruker vår portal for å finne lånemuligheter innen refinansiering. Om du har flere smålån så er det flere renter på en gang du må betale, samt selve lånet, og det kan bli veldig dyrt i lengden.

Om du innfrir lånene dine med et lån på 30 000 kroner via Swiftbanker partnere, så får du alt samlet på et sted. Det gjør det mer oversiktlig og enklere å håndtere. Og det er noe som vil spare deg en haug med penger, hvor du som en naturlig konsekvens for en lettere hverdag og kanskje til og med kan puste litt lettere!

Hvilke krav du må oppfylle

På mange måter så finnes det faktisk veldig få krav, i forhold til det du kanskje tror. Det er ikke sånn at du må ha en lønn på flere hundre tusen kroner, og faktisk er det sånn at du kun må ha en lønn på 120 000 kroner brutto i året for de aller fleste lde fleste lånealternativer for lån som du får presentert gjennom Swiftbanker. Visse långivere kan til og med ha enda lavere grense, så det er liksom ikke noe som er skrevet i sten om hvordan det skal være.

Visse av de andre kravene er dog ufravikelige, som at du må være en norsk statsborger, eller ha bodd i Norge på en fast adresse i tre sammenhengende år. Långivere skal naturlig nok gi lån til nordmenn, eller i det minste til mennesker som faktisk bor i landet.

En viktig detalj som du også bør vite om er at enhver lånesøknad som blir gjort i Norge går gjennom en kredittsjekk først. Din kredittverdighet i Norge er utrolig viktig når det kommer til hvorvidt du får innvilget lån eller ikke. Har du lav kredittverdighet så får du ikke lån, og om du får, så er det ofte med svært dårlige vilkår, som for eksempel at renten er veldig høy. Derfor får du heller ikke utbetalt SMS lån på 30 000 kroner på dagen lenger i Norge, da man tidligere gjorde det.

Betalingsanmerkning

Har du betalingsanmerkning er det veldig vanskelig å få lån i Norge. Det er ikke som i Sverige for eksempel, hvor man kan ha opp til 10 betalingsanmerkninger før det blir for mye for bankene. Nei, i Norge holder det med en, som da gjør det veldig vanskelig for deg, og umulig i de aller fleste banker. Det er noe å tenke over før man sender søknaden, så man har kontroll både på kredittverdigheten og på eventuelle betalingsanmerkninger.

Har du det så kan du få lån, det er visse banker som spesialiserer i dette. Men da de allerede føler at de tar en risiko ved å gi deg lån uten sikkerhet, så kan du regne med at lån uten sikkerhet, og med betalingsanmerkning, gir veldig høy rente. Da oppfordrer vi deg til å være sikker på at dette er et lån du virkelig trenger før du skriver under på avtalen.

Hvor mye det kan koste deg

Et lån på 30 000 kroner er ikke et veldig stort lån, men det er fortsatt noe du må betale tilbake, for i all hovedsak er det snakk om noen andres penger med et slikt lån. Som nevnt ovenfor så kan du regne med at et lån uten sikkerhet gir det litt høyere rente enn du kanskje håpet på. Men det er fortsatt noe som kan håndteres, og tar du en titt på vilkårene før du signerer avtalen så vet du hva du har i vente. Vi skal også nevne det at du kan innfri lånet når du vil, og når du har råd.

Men la oss da si at du vil låne 30 000 kroner, og at du setter en tilbakebetalingsperiode på 3 år, eller 36 måneder. Så blir det å spekulere, men la oss anta at din effektive rente blir på 13.8%. Din månedskostnad for å betale dette lånet, alt inkludert, blir på 1022 kroner i måneden. Dratt over 36 måneder blir dine totale kostnader, kun for betaling av renter, 6807 kroner. Totalt, alt regnet sammen, så betaler du 36 807 kroner, for et lån på 30 000 kroner, om du betaler det tilbake innen 3 år, og med en rente på 13.8%

Så kan du jo alltids betale mer tilbake per måned om du vil det, eller innfri lånet helt med en gang. Du kan også forhandle om lavere rente, så det er mye man potensielt sett kan gjøre. Men det gir i det minste et godt bilde på hva du kan forvente, og det er greit å vite det også.

Fordeler og ulemper

Vi kan jo ta en slags oppsummering på fordelene og ulempene ved et forbrukslån:

Fordeler:

Ulemper:

Swiftbanker er siden for deg

Når du finne lånemuligheter innenfor for 30 000 kroner via Swiftbanker så sender vi den videre til våre partnere. Deretter får du tre lånemuligheter som du kan velge enten å akseptere eller å avslå. Uansett hva du velger, så koster det deg ingenting, og det er totalt uforpliktende å bruk tjenesten vår for å finne lån via Swiftbanker. Som nevnt ovenfor så vil vi ikke ta betalt bare for en søknad, da du allerede trenger penger i utgangspunktet.

Vi vil at du skal ha full tillit til hvordan vi driver vår side, og at du kommer til å finne lånealternativene som passer best til dine omstendigheter. Et lån på 30 000 kroner er ikke det høyeste, men det er fortsatt snakk om en god sum med penger. Det er noe som naturligvis kan gjøre nytte i ditt liv, og når du trenger det så kan du stole på at du blir behandlet godt av Swiftbanker og de låntilbyderne vi jobber med.

Vi vil bare oppfordre deg til å ta en god titt på vilkårene og de andre kravene som eventuelt finnes. Det er viktig å gjøre før du skriver under, slik at du er godt klar over hva som forventes av deg, og hvordan tilbakebetalingen skal bli gjort. Husk også det, har du penger til å innfri lånet umiddelbart kan du det, og det er ingen banker som opererer i Norge som kan nekte deg det.

Bruk deretter Swiftbanker for å finne alternativene innenfor lån, så kan du se en bedre økonomisk hverdag for deg og dine ganske snart!

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere