fbpx

Lån 200.000 kr

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Lån 200000 kr. på dagen

200 000 kroner er en voksen sum, og om du får et innvilget lån for denne summen så kan du ordne det meste du trenger i livet. Men samtidig er det visse ting du bør vite om før du gjør det, som hva slags lånetyper som er tilgjengelige, hvordan du låner og hva du generelt bør kunne om å ta et lån i Norge. Da kan det hende at du er litt bedre utstyrt til å takle en hverdag hvor du må betale tilbake summen.

Som sagt, med et SMS lån for 200 000 kroner så kan du få mye gjort, og det er mye penger så klart. Men da er det også et stort ansvar på deg som har fått så mye penger i lån. Du må være forberedt på at du skal kunne klare å betale tilbake lånet og at bankene har rett til å kreve hele summen tilbake, i tillegg til renter. Er du klar over det bør det nok gå bra til slutt, men pass gjerne på at du har en god betalingsevne og at du har en god nok inntekt til at dette ikke er et problem for deg i fremtiden. 

Lån uten sikkerhet

En av grunnene til at denne typen lån er så populær og brukt så mye er fordi du ikke trenger å stille sikkerhet når du søker lån. Det er til forskjell fra om du søker lån i en tradisjonell bank, da kravene er mye høyere som du må oppfylle. Det at du ikke stiller sikkerhet betyr at du ikke behøver å stille til pant dine personlige eiendeler eller din personlige eiendom. Det betyr ting som bil eller hus inngår ikke som risiko, når du søker lån.

Det er veldig betryggende for mange, for da man kan gjøre det selv for et lån på 200 000 kroner, så risikerer man ikke like mye som sådan. Det sagt, så skal du naturligvis betale lånet ditt i tide og følge planen som du har avtalt sammen med banken. Du må også være forberedt på en litt høyere rente enn du ellers hadde fått om du stilte med sikkerhet, fordi banken i bunn og grunn tar en større risiko. Og det vil de på mange måter få betalt på, via høyere renter.

Det er altså både ulemper og fordeler ved å ha et lån uten sikkerhet, men en veldig stor fordel er at om du ikke har noen eiendeler i ditt navn, eller om boligen din for eksempel ikke står i ditt navn, så er det ikke noe som hindrer deg i fra å få et lån. Det er noe som er veldig vanskelig hos banker som DNB og lignende.

Hvem kan søke lån 200 000 kr?

Alle over 18 år kan i teorien gjøre det. Det er ingenting som hindrer en myndig fra å søke lån, med mindre det er bankene som har andre krav og betingelser. Det er dog noe som er individuelt avhengig på hvilken bank du søker hos, så det er vanskelig å si noe sikkert om. Noen av dem krever kun at du er 18 år, når det gjelder alder. Mens andre igjen krever at du er 25 år, så det er et stort spennvidde når det gjelder dette.

Andre krav, som er mer lineære over alle banker er at du enten må være norsk statsborger, eller ha hatt en fast, sammenhengende adresse i Norge i tre år. Du må også kunne vise til en fast inntekt, men den varierer avhengig på bankene, fra 120 000 kroner brutto til rett over 200 000. Det er ikke veldig høye krav, og ikke veldig vanskelige betingelser for deg å oppfylle. Men det er viktig at du har alle disse tingene på plass før du søker.

Annet som er greit å vite om

Disse kravene er det som er vanlig, og som en långiver er forpliktet til å ha. Noe annet som også er verdt å vite er at det er veldig vanskelig med et lån på dagen, uansett størrelse på summen du ønsker å låne. Det er fordi der bankene tidligere ikke hadde noen krav på seg som de måtte fullføre før de ga deg lån eller ikke, så er det i dag annerledes.

Det betyr at for eksempel så kan man ikke regne med utbetaling av lån på dagen, fordi bankene må ta en kredittsjekk av deg. Det er noe som de er lovpålagte til å gjøre, og da er det faktisk veldig viktig at du har en god nok kredittverdighet. Har du ikke det blir det raskt veldig problematisk angående om du får innvilget lån eller ikke. Det er ikke umulig å få lån med svak kredittverdighet, men det er definitivt vanskeligere, og det kan koste deg mer.

Vi anbefaler generelt at du har oversikt på din egen kredittverdighet før du søker lån, så er du i det minste klar over hva du kan forvente når du får svar.

Hva om man har betalingsanmerkning?

Da er det ekstremt vanskelig, for å ikke si at det er umulig å få innvilget lån. For da långiverne i utgangspunktet tar en stor risiko ved å gi deg lån. Den risikoen er de som oftest ikke villige til å øke ved å gi lån gil folk som har en betalingsanmerkning. For det er noe som gir deg et dårlig rykte blant låneinstitusjonene, og som er veldig vanskelig å riste av seg. Når man legger til at det i Norge er lett, relativt sett, å få en betalingsanmerkning, så er det noe man virkelig bør passe seg for.

Det er noe du kan få om du ikke har betalt dine regninger, for strømmen for eksempel, eller om du har kjøpt noe på nettet som du ikke har betalt for. Pass på å betale regningene dine, det er viktig. Det sagt, så er det noen banker som er villige til å diskutere et lån selv om du har betalingsanmerkning, men da må du forberede deg på ganske harde krav og høy rente. Da ville vi anbefalt at du kun låner om det er virkelig nødvendig.

Hva kan du låne for?

Kort sagt, du kan bruke pengene du har fått på akkurat det du vil!

Med tanke på at vi her snakker om 200 000 kroner så er det ganske få begrensninger på hva du kan få til, og det er en veldig god mulighet til å oppfylle eventuelle drømmer du måtte ha. Grunnen til at du kan bruke lånet på hva du vil, er at ingen vil spørre deg om hvorfor du låner pengene. Det er også fordi du tar et lån uten sikkerhet, så det er på mange måter en situasjon hvor man må gi og ta litt.

Du får et lån innvilget uten sikkerhet, og det for en stor sum. Samtidig må du betale litt ekstra når det gjelder renter, men da står du også fri til å bruke pengene på hva du enn vil.

Eller hva med refinansiering? Om du fra tidligere har annen gjeld og andre smålån som du hele tiden betaler på, så kan det være greit om du kunne innfridd alle dine lån, og bare hatt en regning å betale, og bare en rente. For mer enn selve lånet, så er det renten som tar veldig mye, og er det flere renter du må betale hver måned vil det koste deg mye.

Ved å bruke Swiftbanker for å finne muligheter innen refinansiering, så får du løst det problemet, og ikke minst spart penger. Det er noe veldig mange gjør, og det er noe som gjør det mye lettere å holde oversikten på din økonomiske situasjon i tillegg. Det er som sagt noe veldig mange gjør, og kan være verdt å ta en titt på for deg også, om du er i en lignende situasjon.

Hvor mye det vil koste

Det er en rekke forskjellige faktorer som påvirker selve kostnaden, og hvor mye det vil koste deg å ta et lån på 200 000 kroner. Først og fremst er spørsmålet om du stiller sikkerhet eller ikke. Om du ikke gjør det, slik vi har snakket om, går renten automatisk litt opp. Så la oss si at du vil betale tilbake 200 000 kroner i 120 månedlige avdrag, det vil si 10 år. Renten din er på 14.4%, noe som gjør at du kommer til å betale tilbake 3154 kroner per måned i 10 år. Kostnadene dine for etableringsgebyr, renter og andre kostnader blir totalt på 178 433 kroner, hvor man deretter legger til den opprinnelige summen på 200 000 kroner. Det betyr at du skal betale tilbake 378 433 kroner, om renten ser slik ut.

Det sagt, så er dette kun et eksempel, og det er naturlig at du kan ha en annen rente, og at det samtidig spiller inn en rekke faktorer. Men det gir et godt bilde, men har du noen prosent lavere på renten, så utgjør den stor forskjell altså.

Fordeler og ulemper

Vi kan jo ta en slags oppsummering på fordelene og ulempene ved et forbrukslån:

Fordeler:

Ulemper:

Hvorfor det er smart å bruke Swiftbanker for å finne lånealternativer innenfor lån

Når du søker lån er det fordi du er i en situasjon hvor du trenger penger. Derfor ønsker vi at du føler deg trygg og sikker når du gjør det, og at alt som skjer på vår side er enkelt å forstå, og at du får en god oversikt. Det samme gjelder bankene og lånetilbyderne vi samarbeider med, hvor vi vil at de skal operere på en transparent måte, og at de behandler deg godt. Da mener vi når det kommer til informasjon om rente og alt det relevante rundt lånet. Det skal ikke være skjulte avgifter eller skjult informasjon.

Hos oss kan du bruke vår tjeneste til å finne lånemuligheter helt gratis og uforpliktende. Det skal være greit å finne de ulike alternativene som finnes innen lån på markedet, og selv når du bruker vår tjeneste og vi presenterer deg for noen ulike lånealternativer, trenger du ikke godta disse.

Da er det slik at du vil bruke vår portal for å finne lånemuligheter, så kan du stole på Swiftbanker, og at du får noen av de beste lånetilbudene som finnes på nett.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere