fbpx

Om Swiftbanker

Misjonen til Swiftbanker

Det kan være vanskelig å orientere seg i dagens nettbaserte lånemarked, og derfor er det utfordrende å danne seg overblikk over de beste lånemulighetene i markedet.

Misjonen til Swiftbanker er å gjøre denne prosessen enkel og oversiktlig, ved å sammenligne forskjellige lånemuligheter for brukeren. Vi vil helt enkelt gjøre lånemarkedet mer transparent. Det vil føre til at det er enklere for brukeren å finne et lån som passer til individuelle behov.

Hva gjør Swiftbanker?

Swiftbanker er en nettbasert sammenligningstjeneste for lån. Via portalen vår er det mulig for deg å legge inn noe informasjon om deg selv gjennom våre skjemaer, og deretter kan vi presentere de lånemuligheter som vi mener er relevante for deg.

På plattformen kan du sammenligne følgende:

Og mye mer.

Plattformen vår er helt uforpliktende, og du binder deg ikke til noe som helst. Swiftbanker er en formidler, og vi viser deg veien til den spesifikke lånetilbyderen som vi mener passer deg

Ved å benytte tjenesten vår, får du et godt overblikk i et uoverskuelig marked, og vi hjelper deg på den måten til syvende og sist med å spare penger.

Hvem er vi?

Swiftbanker eies og drives av Lacuna Digital ApS.

Swiftbanker har siden 2018 hjulpet mange brukere med å finne lån på nett. Vi er aktive i 4 land: Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Virksomheten drives fra vårt kontor i København. Kvæsthusgade 5C, 1251 København K.

 

Vi er en sammenligningstjeneste, og ikke en lånetilbyder. Derfor kan vi ikke besvare spørsmål som er direkte knyttet til et spesifikt lån. Hvis du har noen andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å skrive en e-post til info@swiftbanker.no

Reklameinformasjon: Swiftbanker samarbeider med forskjellige lånetilbydere i Norge. Inntjening skjer basert på provisjon fra samarbeidspartnerne. Det kan være når en bruker søker om et lån, får en lånesøknad godkjent eller et lån utbetalt.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere