fbpx

Lån uten sikkerhet hos Swiftbanker

Innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva privatlån som er bedst for dig, via våre partnere. Vi har hjulpet mer enn 10 000 nordmenn med å finne det rette. 

Gjennom Swiftbanker kan du søke om ulike lånetyper, inkludert blandt andre smålån, mikrolån og forbrukslån.

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Velge Lån uten sikkerhet

Ønsker du å låne penger rask og enkel? Da er lån uten sikkerhet og kredittsjekk det rette alternativet for deg.

På Swiftbanker tilbyr vi skreddersydde løsninger for lån uten sikkerhet og refinansiering uten sikkerhet, slik at du kan oppnå den økonomiske friheten du trenger.

lån uten sikkerhed
forbrukslaann uten sikkehet 3
velge laan uten sikkerhet

Sammenligne forbrukslån uten sikkerhet

Hos Swiftbanker har vi samarbeid med flere av de beste formidlerne av lånetilbud i Norge.

Finne det beste lånetilbudet som passer dine behov og økonomiske situasjon. Du kan få forbrukslån på dagen eller SMS-lån gjennom Swiftbanker.

Sammenligne lån uten sikkerhet og kredittsjekk

Den kanskje aller mest populære lånetypen er nok forbrukslån uten sikkerhet. Enten du trenger midler til uforutsette utgifter, drømmeferien eller en oppgradering av hjemmet ditt, kan vi hjelpe deg med å finne et forbrukslån uten sikkerhet.

Våre samarbeidspartnere tilbyr fleksible betingelser og konkurransedyktige rentesatser, slik at du kan realisere dine økonomiske mål.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Velg lån uten sikkerhet dersom du ønsker å låne penger uten pant for å få godkjent lånet. Dette betyr at du kan få tilgang til finansiering uten å måtte stille opp eiendeler som sikkerhet for lånet.

Lån uten sikkerhet er vanligvis basert på kredittvurderingen din og din evne til å tilbakebetale lånet, i motsetning til sikrede lån der långiveren kan ta pant i eiendeler som bolig eller bil hvis du ikke betaler tilbake lånet.

Fordeler med lån uten sikkerhet

Relaterte Artikler

Hva er et lån uten kredittsjekk?

Velg lån uten kredittsjekk dersom du ønsker lånetype der långiveren ikke utfører en grundig vurdering av kredittscoren din eller sjekker kredittopplysningene dine hos et kredittbyrå.

Dette betyr at du kan søke om og potensielt få godkjent et lån uten at din kredittverdighet blir vurdert som en avgjørende faktor.

Fordeler med lån uten kredittstjekk

Lån uten kredittsjekk kan være attraktive for personer som har dårlig eller begrenset kreditthistorikk, eller som har en lav kredittscore.

Det gir muligheten til å få tilgang til finansiering uten å bekymre seg for tidligere betalingsproblemer eller andre faktorer som normalt kan påvirke en tradisjonell kredittvurdering.

sammenligne laan uten sikkerhet og kredittjekk
hva er et-laan-uten-sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet

Fokuser på tilbakebetaling av kun en lånesum med refinansiering uten sikkerhet. Det er vanskelig å overdrive hvor mye billigere akkurat det kan bli for deg i måneden, og hvor mye raskere du kan betale tilbake det du skylder.

For vi vet, det kan virke litt ironisk at man tar et lån for å betale sine andre lån, men om det er med bedre vilkår, og billigere, så er det vel noe man bør ta en titt på?

Og det er jo akkurat det vi her hos Swiftbanker hjelper deg med. For vi gjør det enklere å finne de låntilbyderne som gir deg de beste vilkårene.

Som gjør det enklere for deg å gå tilbake til en tryggere økonomisk hverdag. For det er ofte de små, nesten usynlige utgiftene, som virkelig kan gjøre stor skade.

Hvordan fungerer lån uten sikkerhet med Swiftbanker?

sammen ligne laan-uten sikkerhet 2

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere