fbpx

Lån penger på dagen

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000
Navn
e-post

* Renteeksempel: Nominell rente fra 8,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262.573.

Forbrukslån på dagen

Kanskje har du lyst på noe, med en gang? Men så har du ikke råd til det? Da kan et lån på dagen være akkurat det du trenger. Dette er kategorisert som et forbrukslån, så det kan også snakkes om forbrukslån på dagen, hvor du får pengene tilgjengelig raskt etter at hele prosessen med søknaden din er ferdig. Høres det ut som det er av interesse for deg?

Alle personer som søker lån har ulike forutsetninger og forskjellige årsaker til at de søker lån. Hos SwiftBanker får du et tilbud med lånemuligheter som er tilpasset ditt behov, så du kan føle deg trygg. Uansett om du låner 5000 kroner eller om du låner 100 000 kroner. Du skal bli behandlet godt uansett hvor mye du låner, så ta en titt på hvordan prosessen med å finne lånealternativer for dagslån er hos oss.

Får man virkelig lån på dagen?

Det gjorde man faktisk en gang i tiden. Før var det mulig å bruke en tjeneste som vår og få pengene utbetalt samme dag. Det er i teorien mulig også i dag, men det er satt på plass litt flere krav enn det tilfellet var for noen år siden.

Det største hinderet i så måte for at du skal få penger utbetalt på dagen er at alle långivere er forpliktet til å utføre en kredittsjekk av deg som låntager. Det betyr ikke nødvendigvis at du må stille med sikkerhet, men det betyr at kredittverdigheten din må være akseptabel. Og da et ofte tar noen dager før banken får svar på om du er kredittverdig eller ei, så sier det seg selv at du ikke vil få pengene utbetalt umiddelbart.

Med mindre du er heldig, og søker tidlig nok på dagen. Søker du lån til bil på morgenen, akkurat når bankene har åpnet så er det større sannsynlighet. Da rekker de å gå gjennom alle prosessene som behøves, hvor de deretter kan låne deg summen du søkte. Det er det man kan kalle for raske privatlån, og selv om det kanskje skulle ta noen dager før lånet blir utbetalt, så er ikke noen dager en krise akkurat, med mindre det er virkelig hastverk. 

Hva du kan gjøre

Om du vil ha et lån så raskt som mulig er det visse ting du kan gjøre for å påvirke det. Først og fremst bør du ha en god kredittverdighet. For uten det kan du bortimot glemme å få innvilget en lånesøknad, selv om det er visse banker som spesialiserer i det.

Men da kan du også forvente at rentene og de generelle vilkårene for lånet ditt er mye høyere og vanskeligere enn det ville vært for andre lån. Det er da noe du må avveie og se an om du føler det er verdt det eller ikke.

Om du vil ha lån så bør du ha alle dokumentene i orden før du søker, søk så raskt som mulig, og gjør det på en ukedag. Igjen, det å søke lån på dagen i Norge, med mål om å få pengene virkelig på dagen, er vanskelig, men faktisk mulig!

Hva du kan bruke pengene til

Akkurat til det du vil.

Så lenge selve søknaden ikke er øremerket noe så står du fri i forhold til hvordan du vil disponere pengene. Det kan være at du vil ha lån på dagen fordi du vil ta deg en ferie? Eller kanskje så du et fantastisk tilbud på et nytt kjøkken som du bare må ha? Vi kan ikke si at vi klandrer deg, og ved å bruke vår tjeneste for å finne lånemuligheter, hvor du så kan søke om lån så får man jo det man vil, med visse betingelser knyttet til det så klart.

Det er denne friheten som mange foretrekker ved slike lån fordi det på alle måter kan ses på som et forbrukslån på dagen, med alle de fine fordelene man drar ut av det. Swiftbanker er jo en sammenligningstjeneste, og vi har en mengde andre typer av lån du også kan velge om du heller foretrekker det. Husk at de forskjellige typene av lån er satt opp ulikt, avhengig på din økonomiske situasjon. Er du for eksempel på utkikk etter refinansiering, finner vi de rette mulighetene for deg, hvor du så søker hos lånetilbyderen, og pengene du låner skal brukes til nettopp det.

Relaterte Artikler

SMS lån

Hvad er et SMS lån? SMS-lån er en rask og

SwiftBanker er her for deg

Det er lett å føle seg desperat når man ikke har nok penger. Det kan være at du har hatt uforutsette regninger, eller kanskje dratt den litt for langt en kveld og brukt mer penger enn du hadde planlagt. Det er noe som skjer, og kanskje du trenger litt mer penger til neste lønning. Da vil et smålån være midt i blinken for deg. Det betales raskere tilbake, men koster litt mer.

Men om du virkelig ikke vet hva du skal gjøre, eller hva som faktisk er tilgjengelig, så har du kommet til rett sted. Vi har all informasjon du trenger, og vi jobber med noen av de aller beste långiverne og bankene som finnes på markedet i dag. Vi hjelper deg med å finne lånemulighetene du trenger, dette er noe vi føler oss trygge på.

Hva Swiftbanker kan hjelpe med

Vi er ikke en bank som gir deg lånet. Vi er siden som hjelper deg med å finne ulike lånealternativer til best mulige vilkår, og som jobber sammen med flere av de beste bankene og långiverne i Norge for å oppnå det. Når du bruker oss er det helt uforpliktende og det koster deg ingenting. Om det er sånn at du bare er litt nysgjerrig på hva du kan få og vil vite om det, så kan du søke lån.

Vi vil at lånemarkedet skal være så transparent og bra som mulig, og derfor jobber vi kun med banker som føler det samme som oss. Raske lån og forbrukslån på dagen er noe du kan få, men ta en titt på de andre lånetypene som vi kan hjelpe med. Da kan det hende at du finner en løsning på dine økonomiske problemer og at du går en mer positiv hverdag i vente!

Dette er naturlig nok individuelt fra person til person. Men mye avhenger også på om hvorvidt du faktisk har greie på dette og kontroll på hva du vil faktisk låne for. Så i teorien er det ikke et lån som er det beste. Det beste avhenger helt på ditt behov, hvorvidt det er for fornøyelse du vil ha mer penger, eller kanskje for refinansiering.

Kanskje du ikke en gang vet hvilken lånetype du bør søke, og du vet bare at du trenger mer penger. Det forstår vi godt, og det er dermed enda viktigere for deg å finne ut av hva du trenger. Er det sånn at du har mye gjeld fra før av, hos flere forskjellige banker som alle har sine egne renter og nedbetalinger kan en refinansiering være det fornuftige. Da forbedrer du dine egne vilkår, du fjerner alle de andre smålånene du har, og får hele summen du må betale på en regning. Da er det kun en rente, og noe du vil spare mye penger på i løpet av en lengre periode.

I teorien kan du finne lånemuligheter, hvor du kan låne opp til 500.000 kroner Men det avhenger og varierer på din situasjon og hvilken bank du låner hos. Tidligere var det nesten et slags monopol blant de tradisjonelle bankene når det gjaldt lån. De kunne stort sett oppføre seg som de ville, så lenge det var innenfor rammeverket som loven satt.

Men i dag har situasjonen, og markedet, forandret seg drastisk. Nå er det til en viss grad du som kunde som har makten, da du kan velge hvor du vil søke. Ved å gjøre det kan du gå nøye inn på detaljene til de ulike bankene og rett og slett velge hvor du vil søke. Det er en fordel og et gode som man definitivt ikke hadde før.

Og her hos Swiftbanker prøver vi å hjelpe deg med å finne lånealternativer, ved at vi har samlet all informasjon som relevant på sted. Ikke nok med det, men når du bruker tjenesten vår får du tilbake tre ulike tilbud som passer din situasjon best mulig. De forskjellige bankene tilbyr ulike summer, så det er greit å vite på forhånd. Vit også at det er forskjeller når det gjelder fordeler og ulemper ved de individuelle bankene, som renter og vilkår.

Uansett hva slags søknad du bestemmer deg for så bør du alltid vurdere om du virkelig trenger lånet eller ikke. Kan det være sånn at du klarer deg i den perioden som det føles vanskeligst? Da snakker vi jo om de anledningene du vil ha lån hvor du sliter med økonomien, hvor regningene har hopet seg opp og lignende.

Er det dog sånn at du vil ha et raskt lån for å bruke pengene på ferie, en ny TV eller noe dyrere enn det så stiller det seg litt annerledes igjen. Det er uansett visse ting du må tenke over, uansett årsak til at du vil ha lånet.

Først og fremst; er lånet nødvendig. Ja, vi vet du vil ha en ny TV, men er det virkelig nødvendig? ER det verdt å komme i gjeld for, som du kanskje vil bekymre deg veldig for? Noe som fører oss til det andre punktet. Har du i det hele tatt råd? For samtidig som at du ikke får lånesøknad innvilget dersom du ikke har en fast inntekt, så vet ikke bankene om de andre utgiftene du eventuelt har.

Klarer du å dekke et lån, uansett størrelsen på det? La oss for eksempel se på det slik: Vi hjelper deg jo med å få et lånetilbud fra minst 3 forskjellige utbydere. På den måten kan du lettere sammenligne de forskjellige tilbudene og finne det aller beste tilbudet for deg. Hos Swift Banker kan du for eksempel få en nominell rente gjennom våre samarbeidspartnere fra 6,39 % til 21,95 %, og en effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Hvis du for eksempel låner 150 000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%, ligger kostnaden på 112 573 kroner. Lånet blir altså totalt på 262.573.

Går dette for deg? For du må ta en avveiing av risikoen, fordi du skal betale tilbake lånet, på en eller annen skal banken få pengene sine tilbake. Og med mindre det er snakk om refinansiering eller lån for noe som er ytterst nødvendig så må man naturligvis ta en runde med seg selv. Et godt tips er at du ikke søker mer enn det du faktisk trenger og som du anser for å være nødvendig, det vil lønne seg i lengden.

Ja, i teorien kan alle få lån, så lenge man kvalifiserer for det når det gjelder alder og lignende. Er du for eksempel over 18 år så er det ingen som kan stoppe deg fra å søke om lån, og selv om det er en bank som har høyere aldersgrense, så er det alltids en annen bank som kan være passende for deg. Generelt kan alle få lån, men så kommer det da til kravene som er satt på deg som låntager. Krav som for eksempel at du har en viss årlig inntekt brutto. Det pleier å ligge et minstekrav på 120 000 kroner og over, men det er ikke et bestemt krav. Du kan få lån selv med lavere inntekt enn dette.

Som du kanskje har forstått så er det ikke veldig mange absolutte krav når det gjelder lån. Det er masse slingringsmonn og selv om kan føles håpløst så er det aldri umulig å få lån innvilget. Men det er klart, jo mer solid økonomien din er, desto større sjanse har du for at din lånesøknad blir innvilget.

Husk dog at om du har en betalingsanmerkning kan det bli veldig vanskelig. Det er fordi bankene føler det er en for stor risiko å låne penger til deg. Det er visse banker som kan hjelpe deg, men da kan du regne med svært ufordelaktige vilkår, til den grad at med mindre du virkelig trenger pengene, så er det ikke verdt å ta lånet.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere