fbpx

Lån 50000 kr

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Hva du bør vite om et lån

Det er visse summer som er så gode å låne fordi de gir deg en enkel tilbakebetalingsplan, samtidig som du får tilgang til nok midler for å gjøre det du trenger. Et lån på 50 000 kroner er sånn sett midt i blinken for mange, da det verken er for lite eller for mye som et forbrukslån. Så avhenger det naturligvis på hva du er ute etter, og hvor mye penger du trenger. Men om dette er en sum du vil ha, så kan du finne hjelpen du behøver hos Swiftbanker. Vi har all informasjon du behøver rundt et slikt lån, samtidig som du kan bruke vår side til å søke etter lån.

Vi ønsker å gi deg en trygg og sikker opplevelse når du søker lån, uansett hvilken sum det er snakk om. Selv om det er noe som et SMS lån for 50 000 kroner, så ønsker vi at det skal være tydelig hva som skjer. Derfor jobber vi kun med banker og tilbydere som er til å stole på. Hos Swiftbanker kan du føle deg trygg, og et lån på 50 000 kroner kan jo kanskje gjøre det mulig å endelig kjøpe det du alltid har hatt lyst på?

Lånet du vil ha som er på 50 000 kroner er regnet som et forbrukslån. Det betyr at det stilles færre krav til deg for at du skal få det innvilget, samtidig som at det kan koste deg litt mer av den grunn. Det er en balansegang som mange er komfortable med. For hadde kravene vært for strenge så er det ikke alle som hadde kvalifisert for et forbrukslån. Men da mange kanskje ikke alltid har den sunneste økonomien, så er det akseptabelt for mange å betale tilbake på et lån på 50 000 kroner.

Så er det jo veldig mange forskjellige banker som tilbyr et slikt type lån. Det er også noe du kan søke om fra tradisjonelle banker, men da kan du regne med strenge krav for å få lånet innvilget. Det er kanskje litt mer fristende, men de krever mer, og da skal du dra med deg all verdens av dokumenter, lønnslipper og lignende for å vise dem at du er betalingsdyktig. Hos Swiftbanker kan du derimot bare bruk vår tjeneste, så finner vi lånemuligheter for deg.

Hvordan søke om lån hos en låneleverandør

Som en prosess så er det ikke mange trinn du må gjennomføre for å fullføre selve søknaden. Det er klart, du må oppgi korrekte opplysninger om deg selv, og angi hvor mye du ønsker å søke. Deretter kan det hende at du blir kontaktet for å svare på noen ekstra spørsmål og gi dem eventuelle dokumenter som de behøver for at søknaden skal bli fullført. Men mye mer enn det, fra din side trengs ikke.

Men så gjelder det jo hva banken selv driver med, og hva som er viktig for dem å gjøre. Vel, først og fremst så må du vite at det alltid gjennomføres en kredittsjekk av den som søker lån. Det er noe som tidligere ikke ble krevet av långiverne, men som i dag er bestemt ved norsk lov at alle som søker lån skal kredittsjekkes. Det er fordi det har vært et problem i Norge med for mye gjeld blant befolkningen, og om du da ikke har en god nok kredittverdighet får du som oftest ikke innvilget lån heller.

Det føles kanskje litt strengt, men det er jo til din fordel, som låntager. Det gjelder jo for øvrig selv om du har en god jobb og lignende. Det er en grunn til at kredittverdigheten din ikke er god nok, tross alt.

Hva med om man har betalingsanmerkning?

Da er det enda vanskeligere. Det å få lån om du har betalingsanmerkning er veldig vanskelig, og det er ytterst få banker som tilbyr lån under slike omstendigheter, om noen. Og du kan jo være sikker på at om du får lån innvilget fra en bank om du har betalingsanmerkning, så kan det være noe som koster deg mye. Det er jo noe du selv må bestemme så klart, for om du virkelig trenger lån på 50 000 kroner, så er du nok villig til å akseptere de aller fleste vilkår. Men da vil vi virkelig anbefale at du låner kun for å løse andre økonomiske problemer, eller om det virkelig er krise. Et slikt lån er ikke å anbefale om du bare vil kjøpe en flott TV liksom.

Måter å søke på

Det finnes flere måter å søke et forbrukslån på, men i dag er det ikke mulig med et SMS lån på 50 000 kroner. Eller, du kan søke via bankens egne nettside, men du kan ikke søke via en SMS som du før kunne. Det er på grunn av kredittsjekken, og at man ikke helt sikkert kan si hvem det er som sender SMS.

Du kan også ta kontakt med bankene direkte for å få mer informasjon, men den smidigste måten å gjøre det på er å bruk Swiftbankers tjeneste. Da finner vi ulike lånealternativer for deg.

Hvilke betingelser du bør vite om

Betingelsene varierer avhengig på hvilken bank du bruker og hva slags økonomiske omstendigheter du lever under. Har du en god og solid økonomi så kan du sannsynligvis også forvente en bedre avtale når du vil ha lån. Som sagt, det at man ikke trenger sikkerhet gjør at man ofte får en litt høyere rente, men det er noe man kanskje kan justere. Så er det jo også fristende for mange å ikke stille personlige eiendeler eller eiendom som sikkerhet også. Man vil jo ikke risikere hus og hjem for et lån på 50 000 kroner.

Når det gjelder spesifikke betingelser så er det blant annet det at du må være over 18. Ved visse banker kan det hende at du må være over 25 år, men det er sjeldent. Du må være en norsk statsborger, eller ha bodd på en norsk adresse, fast, i mer enn 3 år. Du må også ha en fast inntekt, og selv om det kan virke skremmende, så kan den være så lav som 120 000 kroner brutto i året. Det er betingelser de aller fleste av oss klarer å innfri. Med mindre du har betalingsanmerkning så skal det gå bra altså. Husk, at desto bedre kredittverdighet du har, og jo mindre risiko banken anser deg for å være, desto bedre rente får du. Det er dog ikke like lett å kontrollere hele tiden.

Fordeler og ulemper

Vi kan jo ta en slags oppsummering på fordelene og ulempene ved et forbrukslån:

Fordeler:

Noen av ulempene:

Hva du kan bruke pengene på

Akkurat det er helt opp til deg. Du velger helt nøyaktig selv hva du vil bruke pengene på, for du stiller ingen sikkerhet og det er ingen som kommer til å spørre deg om hvorfor du behøver penger. Så lenge du oppfyller selve kravene som bankene stiller, så kommer du til å få tilbud om forskjellige lån. Det er jo derfor veldig mange søker et slikt forbrukslån, på grunn av friheten det gir deg. Men som nevnt ovenfor, selv om det ikke stilles sikkerhet, og det er ellers få krav på deg, så vil banken ha pengene slik som dere har avtalt det. Ellers kan det fort bli ganske mye dyrere for deg.

Du har nok en ganske god tanke om hva du vil bruke dine penger på, men det er mange som passer på å gjør det for refinansiering for eksempel. Det er noe man gjør om man har annen gjeld og andre privatlån som sakte, men sikkert drar penger ut av kontoen din, og det føles uendelig. Ved å velge refinansiering så kan du betale og innfri alle dine andre lån, og deretter har du kun et lån og en gjeld å fokusere på. Det betyr at du betaler da kun en regning, med en rente, hvor det blir mye billigere for deg.

Det er noe veldig mange gjør, av forståelige grunner. Men kanskje du ikke har tidligere gjeld, kanskje du bare vil dra på en deilig ferie? Da kan du det faktisk også. Som sagt, det er ingen som kommer til å sette spørsmålstegn ved det. Du trenger altså ikke å bekymre deg for noe og kan nyte livet, før hverdagen får tak i deg igjen.

La oss se på et raskt eksempel på hvor mye et lån kan koste deg, om du for eksempel tar lån på 50 000 kroner. Du låner altså 50 000 kroner, og du velger å betale det tilbake innen 5 år. Det er ganske grunnleggende hittil og enkelt å forstå. Men så gjelder det renten da. La oss si at du ikke har betalingsanmerkning og at kredittsjekken foregikk helt uten problemer. Så om renten din blir 13% så vil du få totale kostnader på renten på 18 259 kroner. Når du legger det til de 50 000 som du skal også betale tilbake, så vil hele lånet koste deg totalt sett 68 259 kroner.

Dette er bare et eksempel, og det er fullt mulig at du får et lån som har lavere rente.

Hva vi kan hjelpe med?

Swiftbanker er en seriøs side som ønsker kun å jobbe med seriøse banker og långivere. Vi vil at de skal behandle deg godt, innenfor rammene som ligger for et lån, men det forutser at du også betaler til tide.

Selve søknaden gjør du hos oss, du får tre uforpliktende lånemuligheter fra oss, hvor du også kan velge å avslå. Vår service koster deg ingenting og om du ikke er fornøyd med noen av lånemuligheter så kan du bare takke nei. Om dert høres ut som noe du kan benytte deg av og være komfortabel med, så er du velkommen hos Swiftbanker.no!

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere