fbpx

Få oppussing lån idag og realisere drømmene dine

Å pusse opp hjemmet er veldig populært i Norge. Det kan være en stor utgift å pusse opp hjemmet, som mange ikke har råd til. Trenger du oppussing lån til å realisere dine drømmer?

Via våre partnere kan du innhente flere oppussing lån, sammenligne og finne hva som er bedst for dig. I denne artikkelen kan du lese om alternativene du har lån til oppussing.

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Lån til bil eller lån til hytte

Hos Swiftbanker forstår vi viktigheten av å pusse opp hjemmet ditt og derfor har du mulighet til å sammenligne lån til hytte gjennom os. For å bevare verdien på en bolig, er det fordelaktig å pusse opp boligen. Denne investeringen kan både gi mye glede mens du selv bor i boligen og i tillegg kan oppussingen potensielt øke prisen ved et senere salg. Det kan også være, at du drømmer om en ny bil, men økonomien strekker ikke helt til.

Under kan du lese om samle lån til lån til bil og lån til hytte. Du kan også lese om forbrukslån til oppussing.

laan av bolig
forbrukslaan med sikkerhet i bolig

Samle lån på et sted

Et samle lån er et lån du tar opp fra en låneleverandør for å betale ned på eksisterende lån. Dette gjelder lån til bil, lån til hytte og forbrukslån. På denne måten vil du kun sitte igjen med ett samlet lån, som ofte kan være en økonomisk fordel.

Det er mange fordeler med samle lån. Har du flere små lån som du jevnlig nedbetaler, kan det føles som om det ikke utgjør en stor byrde. Det er tross alt bare noen hundre kroner her og der, kanskje en tusenlapp av og til.

Men dette er noe som raskt kan bygge seg opp og bli kostbart for deg. Ikke bare fordi den totale summen du betaler til slutt blir betydelig, men spesielt fordi du også betaler renter på hvert av de små lånene dine.

Forbrukslån - lån til oppussing

Vi forstår at livet kan ta uventede vendinger, og økonomiske utfordringer kan oppstå. Hos SwiftBanker gir vi deg muligheten til å få lån uansett din nåværende situasjon. Våre låneprodukter er tilgjengelige for alle.

Hvor mye kan du låne?

Du har muligheten til å låne beløp opptil 600000 kroner, som er den høyeste lovlige lånesummen, og det laveste godkjente lånebeløpet er 5000 kroner. Disse lånesummene er fastsatt i henhold til gjeldende lover, og det er derfor ikke mulig å omgå dem.

Ditt låneformål vil deretter påvirke lånesummen du kan søke om. Det finnes et bredt spekter av ulike lånetyper tilgjengelig, og det avhenger helt av dine individuelle behov.

Innenfor disse retningslinjene har du imidlertid betydelig frihet til å bestemme hvor mye du ønsker å søke om og hva som blir godkjent.

laan av bolig sikker

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere