fbpx

Lån 100.000 kr.

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Dette er ikke en lånesøknad

Finn lånemuligheter

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Hvor mye ønsker du å låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Est. terminbeløp*
0 kr
Navn
e-post
*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

*Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 11,69 %. Effektiv rente 12,85 %. Kostnad 122 410 kr, Totalt 372 410 kr.  Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

Hva du bør vite

Er du ute etter en spesifikk sum med penger? Trenger du et lån på 100 000 kroner? Kanskje du vil pusse opp boligen, eller kanskje kjøpe en ny bil? Valget er jo ditt, og her hos Swiftbanker får du muligheten til å finne det beste alternativet før lånet for deg, som er tilpasset dine ønsker og dine økonomiske omstendigheter. Et lån på 100 000 på dagen kan løse mange problemer for deg, enten det er snakk om fornøyelse eller om du vil ut av økonomiske problemer.

Bare se hva vi har å tilby, hvordan de forskjellige tilbyderne matcher opp mot ditt behov så kan vi ta det derfra. Du må føle deg trygg og sikker når du bruker Swiftbankers tjeneste for å søke i de ulike alternativene rundt lån i markedet!

 

Et lån på 100 000 kroner er populært av flere forskjellige grunner. Først og fremst er det en passende sum i forhold til det at man kan få kjøpt det man vil, eller ordne økonomiske problemer, uten at man kommer i altfor stor gjeld selv. For selv om 100 000 kroner er en stor sum, så er det fortsatt noe som er håndterbart for de aller fleste. Det er også samtidig sånn at du må ha en fast inntekt for å få innvilget en slik lånesøknad, og 100 000 kroner er en god sum for de fleste.

Det kan være perfekt for deg som vil ha litt mer penger, og det finnes veldig mange tilbydere som gir denne summen, alle egentlig. Da handler det egentlig om for deg å finne det beste tilbudet tilgjengelig. Og det er vel en av hovedgrunnene til at Swiftbanker i det hele tatt eksisterer. Fordi det er mange banker der ute, så kan det bli fort vanskelig og uoversiktlig å finne det beste tilbudet. Swiftbanker operer som en sammenligningstjeneste, hvor vi presenterer for deg de beste mulige lånene for deg.

Kan man få lån uten sikkerhet?

Det kan du, og det er noe som er faktisk veldig populært. Lån uten sikkerhet er noe forbrukslån har blitt veldig populære for og det betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet eller pant noen av dine personlige eiendeler. Eier du for eksempel et hus eller en bil så behøver den ikke å inkluderes i lånesøknaden. Fordelen med det er at om du ikke har noen av disse tingene på ditt navn, så kan du fortsatt søke om lån. Det er til forskjell fra andre «tradisjonelle» banker som krever at du har sikkerhet, og garantist. På denne måten hvor det er snakk om lån uten sikkerhet, så slipper du altså å tenke på det.

Det vil dog koste deg litt mer med et slikt lån, da bankene tar en høyere risiko enn om du stiller med sikkerhet. Fordi de ikke kan ta bilen din om du ikke betaler lånet ditt, så må du heller betale litt mer i renter. Det er dog ikke en gedigen forskjell fra lån til lån, og om du har god oversikt på økonomien din og din egen betalingsevne er ikke et lån på 100 000 kroner veldig vanskelig å betjene.

fordele ved sms lån

Kan man få lån på 100 000 på dagen?

Det kunne man før i tiden, men det er ikke mulig i dag.

Det er fordi den norske stat har satt krav på at alle lånsøkere skal kredittsjekkes før de får innvilget lån. Det betyr at det tar lenger tid for långiverne å kontrollere søknaden din og se på kredittverdigheten din. Dette er på plass for å hjelpe oflk som har problemer med impuls og som søker kanskje selv om de ikke har evne til å betale. Man vil gjerne få ned den norske folkegjelden, med andre ord.

Det er forståelig på mange måter at det har blitt sånn, og det er derfor viktig at du har en god kredittverdighet. Uten det så blir det veldig vanskelig å få innvilget et lån, spesielt om du søker hos en av de mer seriøse aktørene i bransjen. Det tar altså litt lenger tid enn det gjorde før i tiden, og du skal være heldig om du får utbetalt lån på dagen. Det kan skje, men da skal liksom alt klaffe.

Swiftbanker kan hjelpe deg med å finne lånemuligheter

Hvordan virker det

Du taster inn dine opplysninger

Dine opplysninger blir brukt til å formidle aktuelle partnere nå og i fremtiden.

Sök etter det beste lånet

Gjennom våre partnere kan du søke, sammenligne tilbud og finne de beste mulighetene for deg.

Helt uforpliktende

Denne tjenesten inklusive innhenting av lånetilbud via våre partnere er helt uforpliktende og gratis. 

Gjennom våre partnere kan Swiftbanker hjelpe deg med å sammenligne lånemuligheter

pexels-mart-production-7414927

Hva med om man har betalingsanmerkning?

Da er det enda vanskeligere. Har du en betalingsanmerkning kan du ikke rimeligvis forvente at en låntilbyder kommer til å innvilge deg et lån. Det er fordi risikoen fra deres side er rett og slett for stor, eller det er i hvert fall det de føler. For du får et dårlig rykte, i all hovedsak, hvor det kan bli vanskelig å overbevise en bank om at du betaler tilbake i tide og at du følger tilbakebetalingsplanen.

Igjen, det er noe man knapt kan klandre dem for, for hele låneindustrien i seg selv er en risikosport, med mindre man har god kontroll på økonomien. Men til tross for det så er det faktisk noen låntilbydere som kan innvilge deg et lån selv om du har betalingsanmerkning. Da kan det hende at du må forhandle litt hardere om renten du får, for renten for deg som har lån med betalingsanmerkning vil være høy. Vi kan i grunn si at vi kun anbefaler at du aksepterer et slikt lån kun om det virkelig er krise og om du virkelig må låne 100 000 kroner. Om det er sånn at du har lyst på en ny bil bør du kanskje ta en runde med deg selv for å se om det er verdt det eller ikke.

Men det er klart, føler du at du har betalingsevnen og at du har en god nok inntekt, så kan et slikt lån betjenes, naturligvis. Det bare koster litt mer i lengden. Men det er jo ingen som vet din økonomiske situasjon bedre enn deg selv, og om du føler deg klar for det så kan du bruke Swiftbankers tjenester for å finne lånet som er passende for deg. Men det er vanskelig å få lån i det hele tatt om du har betalingsanmerkning, det må vi bare nevne igjen.

Fornuftig å være fornuftig?

Dette er jo noe vi på en måte nevnte ovenfor, at det er til syvende og sist du som har den beste oversikten. Bankene vil jo se på om du har god kredittverdighet og lignende, men det er ikke sånn at de vet hva din inntekt er. Det hadde de gjort om de ville at du stilte med sikkerhet, men det kan jo hende at økonomien i hjemmet er veldig sunn? At du og kanskje din partner har godt med penger, men trenger litt ekstra for å oppfylle en drøm, eller kanskje noe annet deres er på som nødvendig.

Det er jo klart, man må, eller bør, være fornuftig når det gjelder penger generelt i livet og spesielt når det gjelder lån. Men det er jo ikke sagt at du ikke er det, og det er alltid greit med litt mer penger i livet. Dessuten er ikke 100 000 kroner så mye heller. Det er mye penger, men det er ikke sånn at det kommer til å ødelegge hele din økonomi om du låner det.

Men husk, dette er et lån, og det er i essens bankens penger du bruker. Dermed så er det naturlig nok forventet at du betaler det tilbake i henhold til betalingsplanen dere har blitt enige om, og at du forholder deg til det. Det å låne penge rer en forpliktelse og med det kommer det ansvar som man bør være klar for. Om du er det så går nok alt bra, og du vil få gjort det du trenger med pengene, og fortsatt ha en trygg og god økonomisk hverdag. Som tross alt er veldig viktig.

Kan man bruke lån på 100 000 kroner på hva man vil?

Det kan du faktisk. Det er faktisk helt opp til deg hva du ønsker å bruke denne summen på. En grunn til det er at det er et lån uten sikkerhet, noe som gjør at ingen spør deg om hvorfor du vil låne penger eller hva du vil bruke det på. Den friheten er veldig fristende for mange, av naturlige grunner, og det er noe som gjør det lettere for folk å velge denne typen lån.

For da trenger man ikke å ta med alle mulige dokumenter, lønnslipper og lignende til banken hvor du må forklare hva du behøver pengene til og alt det der. Du bare sender søknaden inn via oss og tar det derfra. Ingenting mer kreves, i utgangspunktet.

Hvor mye det kan koste deg

La oss ta et raskt eksempel på hvor mye et lån kan koste deg totalt sett. Du vil altså låne 100 000 kroner, og du vil sette en tilbakebetalingsperiode på 10 år. Du vil dra på ferie, noe som er fullt forståelig, og det å låne litt penger er ikke verdens dårligste ide.

Om du velger å låne 100 000 kroner og ha en varighet på 10 år, og la oss si at du har en effektiv rente på 13%, så vil det koste deg 79 173 kroner bare for renten. Det utgjør en månedlig betaling på 1493 kroner strukket over 10 år. Det gjør at dine totale kostnader, betaling av rente og lån til sammen, blir på 179 173 kroner. Om du kan innfri lånet så fort som mulig så vil det bli enda billigere for deg, men det spørs jo om du har muligheten til det. Her ser du at det altså vil koste deg en del, men det er mulig at du kan få ned renten.

Stiller du sikkerhet, som du visse tilfeller kan gjøre, så er også det noe som har en påvirkning på renten.

Hva vi kan hjelpe med

 

Vi ønsker å være en aktør i lånebransjen som du kan stole på. Og det selv om det ikke er vi som innvilger deg en eventuell lånesøknad. Vi er bare en formidler og en sammenligningstjeneste, men vi passer på å jobbe sammen med banker og långivere som er seriøse og som behandler sine kunder på en god måte. Det å ta et lån er noe som kan være fylt med frykt og tvil, og da skal i det minste banken du får lånet fra oppføre seg på en god og ærlig måte.

Meld deg på via vårt skjema, med de personlige opplysningene som trengs så får du tilbake tre lånemuligheter som vi føler passer best for deg. Det er ingenting som du forplikter deg til selv om du bruker tjenesten vår, og det koster heller ingenting. Vil du vite hva du har muligheten til å gjøre er dette en god måte å finne det ut på, og om du trenger litt ekstra penger i ditt liv, så kan Swiftbanker.no hjelpe deg med det!

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere